Verwarming en airconditioning in één systeem .

De werking van al deze systemen is omkeerbaar: afhankelijk van de geselecteerde modus kunnen de toestellen koelen (airconditioning) ofwel verwarmen (lucht / lucht warmtepomp).

Toonaangevende innovatie in dienst van uw comfort.

Als innovatief, groen bedrijf komt Panasonic wereldwijd met slimme en milieuvriendelijke oplossingen voor een gezonde, duurzame leefstijl. Met Panasonic kiest u voor een toonaangevende innovatie voor uw comfort. Efficiënt, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Fluisterstil comfort

Panasonic vindt niet alleen uw comfort belangrijk, maar ook een geluidsarme omgeving. Dankzij de Quiet modus kunt u bijvoorbeeld heerlijk koel en fluisterstil thuiswerken. Net zo stil als in de bibliotheek.

Hoogwaardig design

Het stijlvolle design van onze producten past perfect in elk interieur. Voor dit vernieuwde, eigentijdse design zijn de toegepaste materialen zorgvuldig geselecteerd. Het ontwerp is compact en goed uitgebalanceerd om onopvallend op te gaan in uw interieur.

De toekomst in handen

Onze visie is dat duurzaamheid niet alleen bereikt wordt door een hoger rendement van de binnen- en buitenunits, maar bijvoorbeeld ook door een intelligente bediening. Zo bieden we optimaal comfort en ultieme duurzaamheid voor nu en in de toekomst.

Hoe kunnen we u helpen?

Is uw warmtepomp, airconditioning of ventilatie toe aan een onderhoud, of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?