Een totale energiezuinigecentrale verwarmings-oplossing met hernieuwbare energie.

De lucht / water warmtepompen benutten de temperatuur van de buitenlucht door deze om te zetten in warm water voor centrale verwarming en sanitair warm water.

De Aquarea lucht-water warmtepomp voor huishoudelijke en zakelijke toepassingen.

Het assortiment van Aquarea-warmtepompen is het uitgebreidste op de markt en omvat systemen van 3 kW tot en met 16 kW. Er is dus altijd een geschikt systeem voor u, wat uw eisen op verwarmings- en koelingsgebied ook zijn. De oplossingen zijn geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, zijn rendabel en hebben een beperkte impact op het milieu.

De schoonheid van comfort

Aquarea H generatie is verkrijgbaar van 3 tem 16 kW. De modellen met een kleinere capaciteit zijn speciaal ontworpen voor woningen met een laag energieverbruik en behalen met een indrukwekkende COP van 5 (model van 3 kW).

Grotere efficiëntie en beter rendement

A++ voor toepassingen met gemiddelde temperatuur. A+++ voor toepassingen met lage temperatuur.

Aquarea Smart Cloud

De meest geavanceerde verwarmingsbesturing voor nu en in de toekomst. Aquarea kan via CZ-TAW1 worden verbonden met de cloud, zodat de eindgebruiker controle heeft en onderhoud op afstand kan worden uitgevoerd door servicepartners.

De nieuwe warmtepompboilers zijn een efficiënte oplossing voor sanitair warm water.

Het ruime assortiment warmtepompboilers biedt geschikte oplossingen voor elke woning. De wand gemonteerde boilers zijn verkrijgbaar in 100L en 150L, de vloer staande modellen in 200L en 270L. Het 270L model is verkrijgbaar met een extra spiraal die het water opwarmt door middel van thermisch zonlicht, voor een nog hogere efficiëntie.

Energiebesparend

Ons digitaal bedieningspaneel biedt niet alleen een eenvoudige bediening van uw huishoudelijke apparaten, maar ook een real-time monitoring van het energieverbruik. Bovendien heeft deze installatie een fotovoltaïsche functie, waardoor u kunt profiteren van de zonne-energie. Het paneel kan ook samenwerken met MV-installaties om het energieverbruik nog verder te optimaliseren. 

Eindeloos comfort

Dit product biedt verschillende gebruiksmodi om aan de behoeften van de eindgebruiker te voldoen. De AUTO-modus biedt intelligente temperatuurinstellingen door het warm waterverbruik te monitoren. Daarnaast hebben we ook de V BOOST-modus, ECO-modus en AFWEZIGHEIDS-modus om aan specifieke behoeften te voldoen. Kies de modus die het beste bij u past om te genieten van het maximale comfort en energiebesparing.

Duurzaam

Uitgerust met een geëmailleerde tank van hoge kwaliteit, die garant staat voor een lange levensduur en een goede prestatie. Bovendien hebben we een drukventiel toegevoegd met beveiliging tegen storingen of drukverschillen, om ervoor te zorgen dat u altijd kunt rekenen op een stabiele werking. Daarnaast hebben we specifieke afdichtingen op de flensen toegevoegd om roestvorming tegen te gaan en de levensduur van het product te verlengen.

Hoe kunnen we u helpen?

Is uw warmtepomp, airconditioning of ventilatie toe aan een onderhoud, of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?